![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#2
|
|||
|
|||
![]() طريقة عمل عجينة المعمول : نحط الزبدة الطرية الباردة في وعاء مع السكر البودرة ونبدأ نخفقهم ![]() في معظم البسكويتات يفضل استخدام الزبدة الطرية البادرة مش الطرية الي سايحة قوي لضمان نتيجة رائعة وطعم مميز شوفوا هنا الزبدة توزعت بس مفرولة لو كانت الزبدة طرية كانت دوبت السكر ودي تكه مهمة . ![]() ومع الخفق بدأت الزبدة تندمج مع السكر ![]() هنا مع الخفق المستمر بقت زي الكريمة ![]() وهنا لما خفقنا اكتر بقى لونها فاتح وده المطلب ![]() ح نضيف كمية الدقيق كلها ونبدأ نعجن بإدينا ![]() بصو هنا في البداية بقت العجينة مفرولة بس متماسكة وبتفرول بسهولة يعني ما تعجنتش بسرعة وده علشان الزبدة لسه باردة بس طرية ![]() ![]() خدت العجينة على رخامة وعجنتها ودعتها كتير لحد ما بقت طريقة وجميلة جدا وملمسها ناعم ![]() وهنا لما لمتها وبقت كورة لاحظوا ![]() وهنا للتوضيع بصو كورة ال عجينة جميلة ازاي ![]() بصراحة بحب أنظم خطواتي وبعد ما بعجن العجينة وبخلصها على طول في لحظتها بعملها كور وحطها في طبق بالصوره دي ![]() يتبع |
|
|
![]() |