![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
![]() |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
|
#1
|
|||
|
|||
![]() تشكيل المعمول : حنحتاج إلى العجين الي عملناها كور , وقالب التشكيل , وللحشو العجوة الي جهزناها , ودقيق علشان نرش شوية في القالب , وصواني نرص فيها ![]() نختار اي شكل من القوالب ونرش شوية دقيق بالصوره دي ![]() وناخد كورة عجينة ونفردها بإدينا على شكل دائرة ونحط في النص كورة عجوة بالصورة دي ![]() نقفل الكورة المحشية كويس جدا ونحطها في القالب المرشوش بالدقيق ونضغط عليها ومش حنخاف انها لزقت علشان رشينا الدقيق في القالب. ![]() وح نخبط حرف القالب وحتنزل متزوقة وجميلة حسب شكل القالب اللي اخترناه ![]() وهنا صور للصينية اول ما خلصتها ![]() ![]() والمقدار ده حيديكي 22 معمول حجم وسط زي بتاعي او 15 حجم كبير . ![]() خبز المعمول :- والمعمول بيتخبز على حرارة هادية حوالي 130 ونحط الصاج في الرف من تحت وحياخذ 10 دقايق وبعد كده نحمر الوش علشان يبقى دهبي أسيبكم مع الصور ![]() ![]() ![]() ![]() وده الشكل من جوه . المعمول بقى حاجة لازم تكون موجودة على السفرة الصبح للفطار لانو رائع وجميل وهش ومقرمش بطريقة رهيبة ومغذية والعجوة مع الزبدة عاملة شغل جامد جدا جدا . لازم تجربوه ![]() لو عجبك المعمول قولي ![]() هيفولا ![]() |
![]() |
|
|
![]() |