صفحة بيت عطاء الخير
بطاقات عطاء الخير
تويتر عطاء الخير الرسمي
مجموعة بيت عطاء الخير الرسمية
بحث في موقع الدرر السنية
 

بحث عن:

ابحث بالموقع
تاريخ اليوم:

  المستشار نبيل جلهوم  
المهندس عبدالدائم الكحيل الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى بطاقات عطاء الخير
دروس اليوم أحاديث اليوم بطاقات لفلي سمايل


مجموعات Google
اشترك فى مجموعة بيت عطاء الخير
البريد الإلكتروني:
زيارة هذه المجموعة

تسجيل دخول اداري فقط

إضافة رد
انشر الموضوع
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
قديم 12-22-2012, 09:29 AM
هيفولا هيفولا غير متواجد حالياً
Super Moderator
 
تاريخ التسجيل: May 2010
المشاركات: 7,422
افتراضي الزربيان اليمني والطعم ررائع


الزربيان اليمني والطعم ررائع



نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


المقادير

كما في الصورة


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

وهي
--1 دجاجه -- كاري ملعقه كبيره -

- معلقه كبيره خل -- ارز بسمتي 2 كوب

انا بستعمل ابوكاس بس انا بحطه في برطمان


1زبادي --1 مكعب مرقة دجاج -

- 2 حبه بطاطس بس احتجتها بعد كده مش موجوده في الصوره -

- 2 بصله -

- زعفران بودره ربع معلقه


وييييييييييييبس سهل اهوه مش مكلف



نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

الطريقه واضحه في الصور وهكتبها

تحطي الكاري والزبادي والخل ومكعب ماجي
وتبشري بصله وتقلبي وبعدين تبهري الدجاجه
والبطاطس وتحطيهم في التلاجه

تلات ساعات او اربعه البطاطس تقطعيها كبار
وفي ناس بتحط البطاطس حبه كامله مش بتقطعها
بس انا قطعتها لانها كبيره

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

تحطي ياعسوله في الحله شويه زيت وبعدين تحطي البصله بعد ماتقطعيها تتحمر زي بصل الكشري وتكون

بنيه وبعدين تحطي الفراخ بس وتقليبها شويه على النار دقيتين كده
وبعدين تحطي الخلطه بتاعت الفراخ

الزبادي والكاري وكله ده وتقلبي شويه دقيتين تلاته كده

نكمل مع الصور

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

حطنا ميه مغليه كوب ونصف تقريبا وتغطي وتسيبيهم يستوي

نيجي للرز نشوف كده هيحصل ايه


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نيجي للرز تحط ميه فيها حبهان ومسمار وقرفه خشب
ونتركه يغلي ونحط الرز يستوي نصف سوى يافتوكه اوكيه

تكون الفراخ استوت وفيه شويه ميه بعد ماتصفي الرز
حطيه على الفراخ ورشي ربع ملعقة زعفران واتركيه يتشرب

باقي ماء الفراخ ويكمل سو متنسيش تضبطي الملح بتاعك
وبعدين تقلبيه في صنيه وتقدميه مع خيار واي صلطات

انا قدمته مع شرائح من الخيار وبص متبل بي سماق وصلصة حاره فلفل
مع لمون وحبه طماطم ونخلط

وخلاص على كده وجزاها الله خير صاحبة الوصفه



نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

الف هنا وعافية

هيفولا
نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة




التعديل الأخير تم بواسطة هيفولا ; 12-22-2012 الساعة 09:44 AM
رد مع اقتباس
إضافة رد


تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع



ديزاين فور يو لحلول تقنية المعلومات